• Celebrem Sant Jordi amb la organització d’un bookcrossing

  El proper dia 23 d’abril, Sant Jordi, els alumnes que assisteixin a l’escola podran gaudir d’una diada diferent. S’ha donat la coincidència que enguany la jornada serà dissabte, durant un dels seminaris del Màster en Osteopatia, i per tant, els estudiants tindran l’oportunitat de gaudir amb nosaltres d’aquesta jornada tan especial.

  Des de la Fundació, hem preparat algunes activitats per tal que la jornada sigui més excepcional que mai per a tots els assistents. D’entrada, oferirem un esmorzar a l’aire lliure (sempre que el temps acompanyi) amb alguna sorpresa, que tindrà lloc durant el primer descans de la classe. Hi podran prendre part tots els alumnes i personal que en aquell moment es trobi al centre.

  A més, tindrem a punt una altra activitat dedicada a promocionar l’intercanvi de llibres i el foment de la lectura. Al passadís de l’escola s’habilitarà un espai de bookcrossing, obert a tots aquells que hi vulguin participar: professors, alumnes i personal administratiu de l’EOB.


  Un llibre, un post-it

  Els requisits per participar en aquesta activitat són senzills: cada alumne haurà de portar un o més llibres que ja hagi llegit i els intercanviarà per altres que portin els estudiants. Durant la primera hora del matí els llibres es deixaran a la parada, i durant la segona hora ja es podran agafar els que hagin deixat altres participants.

  Cadascú pot portar tants llibres com vulgui, i en podrà agafar tants com hagi deixat damunt l’espai habilitat.

  És important que, a la portada i en un lloc visible, el llibre porti enganxat un post-it on s’expliqui, en poques paraules, per què es recomana llegir aquell llibre. la nota pot ser anònima o pot anar signada.

  Us convidem i us animem a que prengueu part d’aquesta diada.

   

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply